Menu
Zupy i dodatki do zup
Zupy
Tradycyjne i aromatyczne, przygotowane są z naturalnych składników. Zupy przewozimy wekowane w słoiku.
![zupy-na-dowoz Bulion](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/zupy-na-dowoz-ozues5mzum44nlr4tpdfs1mlu7akap2f5z9bycwvd2.png)
Bulion drobiowy z marchewką i pietruszką 0,5l
Domowy bulion z ekologicznych warzyw i kur z wolnego wybiegu. Wekowany w słoiku.
9
![pomidorowa Zupa pomidorowa na dowóz](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/pomidorowa-ozw6uejg8z6ykrstylcdi2kzw83e3wpiwud9axf0sm.png)
Pomidorowa 0,5l
Gotowana na bulionie drobiowym z ręcznie przecieranymi pomidorami z okolicznej plantacji. Wekowana w słoiku.
9
![barszcz Barszcz czerwony](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/barszcz-ozw6v4uxkc6zluqlowpxfvxwj0ho3fm0cgmuqobzye.png)
Barszcz czerwony czysty 0,5l
Intensywnie czerwony, mocno buraczany na domowym zakwasie. Wekowany w słoiku.
8
![zurek Żurek na dowóz](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/zurek-ozw6vrf24d1vchtu16gz3q8ys9eh863kfkai9bejt2.png)
Żurek z jajkiem i kiełbasą 0,5l
Tradycyjny, polski, na zakwasie z białą kiełbasą i jajem od szczęśliwej kury. Wekowany w słoiku.
9
Dodatki do zup
Makaron i pieczywo do zup wyrabiamy sami. Dzięki temu mamy pewność, że wykorzystane są tylko wysokiej jakości składniki. Dodatki do zup są zgrzewane próżniowo
![kluski Kluski domowe](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/kluski-ozw701kl96ww8jlx113sgnck7gaoaj3jora4yp1zgm.png)
Domowe kluseczki do rosołu lub pomidoroweJ 500g
4 porcje ręcznie wykrajanych kluseczek z jaj od szczęśliwych kur.
5
![ryż Ryż do zupy](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ryz-ozw71dicxqqionoa93trht92i3qe73duvcjwft2wna.png)
Ryż 500g
Ryż biały, parzony.
5
![chleb Chleb własnego wypieku](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/chleb-ozuq3h19e3p7oi3qdrpg99dct3ojsy3360byiwzb2e.png)
Pieczywo własnego wypieku 1szt
Bochen świeżutkiego swojskiego chleba z pestkami dyni i słonecznika.
6
![ciabatka Ciabatka](http://garmazerkamakaiwoda.pl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/ciabatka-ozuq4wqdtznzf20mzw1xkebphalqkasbp47nx4unk6.png)
Ciabatka własnego wypieku 1szt
Ciasto na ciabatkę dojrzewa 12 godzin. Świeża i miękka, wyrabiana ze specjalnego rodzaju mąki.
6
Ceny podane są w PLN i zawierają VAT. Dowozimy na terenie Lublina, Puław i okolic.